top of page

Prachtige portretten voor mensen met een beperking!

Bijgewerkt op: 24 nov. 2020

>>>Kijk onderaan deze Blog voor een super gave winactie!<<<


Op 3 december is het Internationale dag voor mensen met een beperking. Deze dag bestaat al vanaf 1992 en is in het leven geroepen als aanmoediging om de discussie over mensenrechten en gelijke kansen voor mensen met een beperking wereldwijd op de agenda te houden.


Ik heb zelf een zusje met een verstandelijke beperking en wist nooit van deze dag. Wat ik wel weet is dat het leven met een kind of het hebben van een gehandicapte zus (of broer/kind) niet altijd makkelijk is. Mijn zusje is nu 30 jaar maar verstandelijk zit ze op een leeftijd van 3 a 4 jaar oud en woont sinds een tijdje op 's Heerenloo in Ermelo.


Ze heeft het daar goed naar haar zin, maar tijdens de eerste golf van het corona-virus was het even heel wat anders. We mochten haar niet meer zien! Ik heb mijn zusje een aantal maanden niet gezien en wat deed me dat pijn. Ook mijn ouders konden haar niet zien. Er werden allerlei maatregelen getroffen en ook de dagbesteding werd stopgezet. Het is nu allemaal weer een beetje beter en we mogen haar weer zien! Ook is de dagbesteding weer gestart maar wel op haar groep. Haar wereldje is hierdoor nog kleiner geworden, gelukkig leeft ze op van de momenten dat we haar op gaan halen om lekker naar de treinen te kijken, bassie en adriaan filmpjes kijken, kinderliedjes te luisteren (of keihard mee te zingen ;) ) patatjes of spaghetti te eten kortom gewoon gezellig doen. Nu ik dit schrijf zit ze heerlijk bij ons op de bank naar Samson & Gert te kijken. Ze heeft hier heerlijk 2 nachtjes gelogeerd.


Ik wil graag wat doen ter ere van deze dag en ik weet hoe moeilijk het is om een leuke foto te maken van mijn zusje maar het is me gelukt ;) Met geduld en liefde wist ik haar vrolijke lieve gezichtje prachtig vast te leggen en na jaren ben ik daar nog steeds heel trots op <3Deze foto's zijn al wat ouder en even snel gemaakt in mn ouders achtertuin, dus ik dacht laat ik haar opnieuw proberen te fotograferen maar dit keer in mijn stijl!


FINE ART PORTRETWat vinden jullie, is het gelukt?


>>>WINACTIE<<<


Nu komt het leuke, ik ga een gratis fotosessie weggeven!

Een fotosessie voor mensen met een beperking! Deze sessie kan in de stijl zoals hierboven maar ook de fine art portretten zijn mogelijk. Deze keuze laat ik aan de winnaar of winnares.


Ben of ken je iemand die dit zou moeten winnen? Lees dan snel verder...


Wat moet je doen om deze sessie te winnen?

- Deel deze post

- Like deze post

- Volg onze instagram- en facebookpagina

- Het belangrijkste: Laat een reactie achter onder deze post (of die van instagram of facebook) waarom jij of degene die jij deze sessie gunt moet winnen.


Ik vind het belangrijk dat je goede prachtige foto's hebt van degene die je liefhebt!


Ik heb er zin in en kijk uit naar jullie reacties!


Liefs Linda


Linda van Raalte Fotografie

Harderwijk#internationaledagvoormensenmeteenbeperking #Internationaldayofpeoplewithdisability #IDPWD #gehandicaptendag #handicapNL #loveeachother #loveandrespect #alleenmaarliefde #fotografie #legmooiemomentenvast #capturememories #sheerenloo #gehandicaptenzorg #mooiemensen #beperking #verstandelijkebeperking #fotosessie #liefde #fotoshoot #dierbaar #portretfotografie #autisme #jongerenmeteenbeperking #acceptatie #speciaalonderwijs #gehandicaptenzorg #syndroom #downsyndroom #specialneeds #zorgintensiefkind #gehandicaptkind #downsyndrome #specialneedsmom #syndroomvandown #parentsupport #zorgintensief #lichamelijkebeperking #downsyndromelove #gehandicaptkind #downmodel #model #disability #photography #gehandicaptenzorg #sheerenloo #werkenindezorg #werkenindegehandicaptenzorg #nsgk #disability #samsonengert #bassieenadriaan
396 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page