top of page

Newbornsessie met broer of zus?

Prachtige Isabeau was de allereerst dame die bij mij in de nieuwe studio was voor haar newbornsessie.

Isabeau kwam samen met haar papa mama en grote zus Milou van 4. Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook de broertje en of zusjes fotografeer. Nu doe ik dat eigenlijk altijd, het hangt natuurlijk wel een beetje van de leeftijd af of de broertjes/zusjes er zin in hebben maar ik heb zo mijn trucjes om dit voor kinderen interessant te maken ;)


Wat ik vooral erg belangrijk vind ik dat we de kinderen niet gaan pushen of onder druk zetten om de foto te hebben. Vaak laat ik eerst de broers/zussen wennen aan mij en aan de studio en vraag ik ze om me te helpen. Ik vraag ze, terwijl ik bezig ben met de baby, om me iets aan te geven. Ze voelen zich dan enorm trots want elk kind wil graag meehelpen. Zodra ze mij vertrouwen is het ook bijna nooit meer een vraag of ze ook even willen helpen met de baby vast te houden als ik een foto maak ;)


Deze trucjes had ik bij Milou niet nodig, ze wilde maar wat graag op de foto met haar mooie nieuwe zusje!

Dit resulteert dan ook in hele gave foto's vol zussenliefde.

Lieve Ursula en William, ik vond het een eer jullie pasgeboren meisje te fotograferen en ben benieuwd wat jullie van de resultaten vinden...en ik hoop Ursula dat je deze foto heel mooi vind van je twee prachtmeiden ;)126 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page