top of page

Kinderfotografie - Fine art Portret

Begin februari kreeg ik een aanvraag binnen van Margriet, de mama van deze vier prachtige kids, met de vraag of ik nog plek had voor kinderportretten.

We hebben de shoot ingepland en wat was het een gezellige fotoshoot.

Met kinderen is het altijd afwachten want elke leeftijd is leuk maar heeft ook zo zijn dingetjes haha. Maar deze kids deden het super! Na ongeveer twee weekjes waren de foto's klaar en zijn de ouders langsgekomen voor de revealsessie.

Deze hadden we gepland omdat ze graag wanddecoratie in hun huis wilden en we dat beter konden beslissen als we gezellig bij elkaar waren. Van te voren had ik al foto's toegestuurd gekregen van de ouders van hun huiskamer en andere plekken in huis waar ze wel foto's wilden hebben. Dit is altijd top want dan heb ik al een aantal ontwerpen gemaakt voordat de ouders er daadwerkelijk zijn.


"Zijn de foto's nou echt zo met mijn kinderen als ik ze op instagram heb gezien?"


De dag van de reveal was heel spannend...want "zijn de foto's nou echt zo met mijn kinderen als ik ze op instagram heb gezien?" Maar die spanning was al weg bij het zien van de eerste foto. Als ik dan de emotie zie bij de ouders dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan.


Samen hebben we door de ontwerpen gekeken en een keuze gemaakt. Gekozen voor 4 plexiglas portretten bij elkaar en 1 grote plexiglas portret van alle kids samen.


Dit vind ik toch wel echt heel gaaf om te doen zo hoor! Het hele plaatje van a-z afmaken! Van een vraag/idee naar prachtige producten aan de muur.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page