top of page

Geen newbornsessie door Corona? Geen nood!


Wilde jij ook zo ontzettend graag van die prachtige foto's van je kleine wondertje? Had je alles al gepland of juist nog helemaal niets?

Door de corona ben ik ruim 3 maanden dicht geweest en had ik veel mensen teleur moeten stellen omdat ik nu eenmaal de afstand niet kan houden met een newbornsessie.


Nou ben ik gelukkig inmiddels ervaren genoeg om te weten dat de beste tijd voor een newbornsessie inderdaad de eerste 2 weken na de geboorte zijn, Maar dit echt niet wil zeggen dat je na deze weken geen mooie foto's kan maken!

Zelfs nog die prachtige geposeerde foto's die je vaak ziet op mijn website. Het ligt natuurlijk wel allemaal aan hoe je kindje zich voelt en of hij of zij zich lekker op het gemak voelt om diep te gaan slapen maar ik heb hier zo mijn trucjes voor ;)


Ik heb zelfs voor een foto van een baby van 6 weken een award gewonnen ;)


Dus heb jij je kans op een newbornsessie gemist door corona of een hele andere reden en zou je hier graag nog wat meer over willen weten of een sessie willen boeken dan hoor ik het graag!Het worden sowieso onvergetelijke foto'sLiefs Linda34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page