top of page
Lieke.jpg
Beige Minimalist 3D Wall Frame Mockup Instagram Post.png

IEDER KIND VERDIENT HET OM ZICH GOED EN VOL VERTROUWEN
TE VOELEN ZOALS ZE ZIJN

Dit is mijn passie, elk kind zich waardevol te laten voelen. Ik wil dit doen door de prachtige portretten die ik maak van jouw kind. 

Met deze portretten hoop ik dat kinderen zichzelf gaan zien zoals wij ze zien namelijk WAARDEVOL, UNIEK EN PRACHTIG

Wil jij dit ook voor jouw kind, lees dan snel verder

Ontwerp zonder titel (2).png

Waar sta ik voor?

Bijzonderheden

01

Persoonlijke aandacht & Comfortabele omgeving

Het creëren van een ontspannen en comfortabele sfeer tijdens de fotosessies, zodat zowel de ouders als de kinderen zich op hun gemak voelen en we authentieke momenten kunnen vastleggen is een van de belangrijkste kenmerken van mijn studio.

Ook de persoonlijke aandacht valt hieronder. Ik wil weten of we een klik hebben voor de fotosessie gepland is, dit zorgt namelijk voor die fijne sfeer tijdens de fotoshoot.

02

Veel ervaring met kinderen

Ik fotografeer al 14 jaar en heb gedurende deze jaren veel ervaring opgebouwd met kinderen. Buiten mijn ervaring als fotografe heb ik zelf ook 3 kinderen in de leeftijd van 9, 12 en 14. Dit helpt me enorm bij het fotograferen en het thuis laten voelen van kinderen in mijn studio.

03

Duurzame, professionele, op maat gemaakte producten

Niet zomaar digitale foto's en klaar. Dit past namelijk helemaal niet bij mij. Ik wil je van begin tot eind van dienst zijn en het is pas klaar voor mij als jij prachtige producten van je fotoshoot hebt. Dit kan een prachtige wanddecoratie, album of iets anders zijn wat helemaal bij jou past!

04

Kennismakingsgesprekken

Zoals ik eerder al aan gaf vind ik de klik tussen mij en mijn klanten erg belangrijk. Ik wil heel graag dat je je op je gemak en vertrouwd voelt. 

Daarom biedt ik je aan om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij te boeken. We gaan hier bespreken wat jouw wensen zijn en hierna is altijd de mogelijkheid te boeken.

Deze gesprekken kunnen ook telefonisch of via een videocall.

award_kopiëren.png

Linda heeft mijn drie kinderen fantastisch gefotografeerd! De foto's zijn heel krachtig; bij Fine Art portretten geldt 'less is more'. nadat de keuze was gemaakt helpt Linda bij het kiezen welk formaat en welke afdruk geschikt is. Ook konden we zelf al een beeld krijgen hoe de foto's op onze muur zouden komen. We hebben haar advies opgevolgd en zien dat Linda echt een vakvrouw is.

Wauw, wat een schitterend resultaat! Linda is echt een kunstenaar die weet wat ze doet. Ze deed het ook superleuk met onze jongens. Ook dacht ze mee waar we de afdrukken zouden kunnen ophangen en kon dat ook heel mooi laten zien in een programma, zo konden we precies zien hoe het eruit zou komen te zien en welk formaat het mooiste zou zijn.

Echt heel erg blij mee!

6Z8A9858 zw kopiëren.jpg

Hi,

Toen ik 14 jaar geleden zwanger was wilde ik heel graag mooie foto's van mezelf. Zodat ik deze tijd altijd kon terughalen en ervan genieten samen met mijn kids. Maar ik was altijd erg onzeker en ik merkte dat ik bij het zoeken van een fotograaf erg een klik miste, iemand bij wie ik me erg op mijn gemak voelde en mijn zelfvertrouwen kon groeien.

Daar wilde ik verandering in brengen, ik fotografeerde zelf al veel dus waarom zou ik niet die fotograaf zijn waar anderen dit konden voelen!

Dit was en is nog steeds mijn streven!

Mensen op hun gemak stellen in een vertrouwde sfeer en ze van hun beste kant laten zien. Als je hierdoor meer zelfvertrouwen krijgt hoe gaaf is dat!

Ontwerp zonder titel (3).png

Ontdek de pakketten

kinderfotografie

Portret Pure

€ 295

Studiosessie 

Stylingadvies

Gebruik van kleding en accessoires

Professionele nabewerking 

Online Galerij

3 digitale bestanden (digitaal aangeleverd) 

Mogelijkheid tot aanschaf meer digitale bestanden of van aanvullende producten.

KV6A1439 kopiëren kopiëren.jpg

Portret Luxe

€ 495

Studiosessie

Stylingadvies

Gebruik van kleding en accessoires

Professionele nabewerking 

Online Galerij

Alle digitale bestanden (digitaal aangeleverd) 

Luxe album van leer of linnen (20x15 cm)

Mogelijkheid tot aanschaf van aanvullende producten.

Ontdek de pakketten

F.A.Q's

Nieuwsgierig? Vind hier antwoorden

 • Welke kleding zal ik meenemen voor mijn kinderen?
  Wat is je zou aanraden is om een zwart shirt mee te nemen en eventueel een ander neutraal shirt in een rustige kleur (het liefst zonder teksten/afbeeldingen) Mocht je er niet uitkomen kun je me altijd een mailtje sturen en dan ga ik even met je meekijken.
 • Vanaf welke leeftijd kan ik dit boeken?
  Ik fotografeer alle leeftijden alleen is het wel fijn als je kindje zelf kan zitten (je kunt je kindje zeker nog vasthouden maar het is fijn als ze zichzelf omhoog kunnen houden, anders zakken ze vaak in en dan komen ze niet echt tot hun recht op de foto)
 • Fotografeer je ook familieleden samen tijdens deze sessie?
  Jazeker! Ik vind het erg belangrijk om de emotie en connectie tussen jullie vast te leggen. Dus als je graag samen met je kind op de foto wil of de kinderen samen is dit geen enkel probleem.
 • Wat voor producten heb je?
  Bij mij kun je terecht voor het hele plaatje waaronder dus ook prachtige producten. Ik ga ervoor zorgen dat de producten die jij thuis krijgt helemaal klaar en goed zijn. De producten die ik lever zijn oa: - Fotoalbums (met linnen of velvet cover) in een houten bewaarbox - Hardcover prints in een houten bewaarbox - Descblocks - Houten wanddecoratie / Dibond / Canvas / plexiglas / ingelijste foto's Deze producten gaan we samen uitzoeken tijdens een bestelafspraak. Deze afspraak is kosteloos.
 • Wanneer kiezen we welke producten we willen?
  Als je foto's klaar zijn en jullie willen graag producten dan plannen we een afspraak voor jullie bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie krijgen jullie de foto's te zien en ga ik samen met jullie kijken wat jullie graag willen en wat het beste bij jullie (huis) past.
 • Hoe weet ik nou welke wanddecoratie en welke maat het beste in mijn huis past?
  Daar ga ik je helemaal bij helpen! Samen gaan we kijken wat het beste bij jouw huis en jouw stijl past en waar jij helemaal blij van wordt. Om de afmeting van je wanddecoratie te weten voordat we dit bestellen gebruiken we een speciaal programma waarbij jij al kan zien hoe het staat in jouw huis met de door jouw gekozen foto's. Zo kunnen we de afmeting, fotokeuze, productkeuze en kleurkeuze helemaal op het zicht aanpassen aan jouw smaak. Dit doen we allemaal tijdens een kosteloze bestelafspraak.

Let's Connect...

bottom of page