F.A.Q

Veelgestelde vragen

Wat draag ik tijdens mijn sessie?


Ik heb een uitgebreide garderobe voor je zodat je je hier geen zorgen over hoeft te maken! Samen kijken we wat het beste bij je past. Dit is mogelijk voor beide sessies.
Wat is de beste tijd voor een newbornsessie?


De beste tijd voor een pasgeboren fotosessie is tussen de 7 en 12 dagen. Dit betekent echter niet dat we niet vroeg of laat een sessie kunnen plannen. Pasgeborenen slapen veel meer in de eerste paar weken en houden nog steeds erg van de houdingen. Hoe ouder ze worden, hoe moeilijker deze houdingen zijn voor de pasgeborenen.
Wat is de beste tijd voor een zwangerschapssessie?


De beste tijd voor deze sessie ligt helemaal aan jou. Het is belangrijk dat je je goed voelt en zichtbaar zwanger bent. Meestal plannen we deze sessie tussen de 30 en 34 weken.
Wanneer kan ik het beste een newbornssessie plannen?


Zo snel mogelijk ;) Ik doe maar een beperkt aantal newborns per maand dus zodra je interesse hebt laat het me dan weten. We plannen dan een kennismakingsgesprek en reserveren je datum. Zo ben je gegarandeert van een plek!
Fotografeer je ook familieleden tijdens een sessie?


Jazeker! Ik vind het erg belangrijk om de emotie en connectie tussen jullie vast te leggen. Ook bij een newbornsessie zorg ik ervoor dat er mooie foto's worden gemaakt van mama en baby en van het gehele gezin.
Wat zit er bij de sessieprijs inbegrepen?


Bij de sessieprijs zit inbegrepen: - Kennismakingsgesprek - De newbornsessie - Keuze uit de uitgebreide collectie props, mutsjes, doeken en accessoires -Persoonlijke bestel- en ontwerpafspraak (na de sessie) Producten of digitale bestanden zitten niet bij de sessieprijs inbegrepen.
Waarom een kennismakingsgesprek?


Ik vind het erg belangrijk voor jullie dat jullie weten aan wie jullie jullie pasgeboren kindje geven. Ook vind ik het fijn om te weten of er een klik tussen ons is, dat werkt een stuk fijner :)
Wat houdt een kennismakingsgesprek in?


Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. We plannen dit gesprek in mijn studio en we gaan rustig bespreken wat jullie graag willen qua fotografie. Ook kunnen jullie tijdens dit kennismakingsgesprek al jullie vragen stellen en alle producten zien en voelen. Als jullie na dit gezellige gesprek graag de sessie willen boeken dan reserveren we meteen een plek!
Wat voor producten heb je?


Ik heb prachtige producten waaronder linnen albums in een houten bewaarbox, hardcover prints in een bewaarbox en diverse wanddecoratie.
Wanneer kiezen we welke producten we willen?


Na je sessie plannen we een afspraak voor jullie bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie krijgen jullie de foto's te zien en ga ik samen met jullie kijken wat jullie graag willen en wat het beste bij jullie (huis) past.

© 2021 by  LINDA VAN RAALTE FOTOGRAFIE

FINE ART FOTOGRAFE HARDERWIJK | TROMPETDREEF 38 | 06 -39897407 | INFO@LVRFOTOGRAFIE.NL