top of page
White Vase

voor je inschrijving & veel succes

Bedankt

Ervaringen van klanten

backdrop flower2.png
award.jpg

MYRTHE

Linda heeft mijn drie kinderen fantastisch gefotografeerd! De foto's zijn heel krachtig; bij Fine Art portretten geldt 'less is more'. nadat de keuze was gemaakt helpt Linda bij het kiezen welk formaat en welke afdruk geschikt is. Ook konden we zelf al een beeld krijgen hoe de foto's op onze muur zouden komen. We hebben haar advies opgevolgd en zien dat Linda echt een vakvrouw is.

6Z8A4350_edited.jpg

AMRAH

Je moet als fotograaf de vaardigheden hebben om dit vast te kunnen leggen. Linda heeft ontzettend veel geduld, weet precies wat een baby nodig heeft en is een fantastische fotograaf!

Een absolute aanrader.

gijs.jpg

LOTTE

Totaal geen spijt, we hebben prachtige newbornfoto's! Linda's passie en enthousiasme is voelbaar en dat maakte de shoot ook een hele belevenis voor ons. Linda dacht goed met ons mee en stelde ons op ons gemak. Zeer tevreden en mooie eindproducten waar we trots op zijn.

SIEM.jpg

IRENE

We hebben eerst een heel fijn voorgesprek gehad, waarin we duidelijk onze wensen konen aangeven. Linda neemt alle tijd voor jou en je pasgeboren kleintje. De foto's zijn prachtig geworden en iedereen staat erop zoals ze ook echt zijn.

Bij de bestelsessie nam Linda weer alle tijd voor ons. In de hal hangt nu een prachtige fotocollage waar ik iedere keer weer blij van wordt als ik er langs loop. En we hebben een prachtig fotoalbum. Het was een erg leuke dag met een dierbare herinnering 

bottom of page